IPTV Falas

Nëse dëshironi të merrni listen e IPTV Falas ju lutemi në telefonin tuaj instaloni App-in Sweat Coin përmes linkut: https://sweatco.in/fb/afrim692214

Sweat Coin është aplikacion që ju mundëson të fitoni sweat coins duke ecur ose vrapuar. Pasi të fitoni 5 sweat coins dërgoni mesazh në Viber: +4479 6008 5008 për të marrur listen e IPTV Falas.

IPTV Falas

Unë jam duke fituar para duke shikuar video në Bermi! Shkarkoni aplikacionin, përdorni kodin tim të regjistrimit 72A567A6 dhe filloni të fitoni para me mua! Shkarko tani: https://bermi.tv/invite/72a567a6

I'm earning money by watching video on Bermi! Download the app, use my sign up code 72A567A6, and start earning money with me! Download now: https://bermi.tv/invite/72a567a6